DHL logo

DHL punt Vianen

NIEUW nu ook DHL Express

Slim versturen met DHL Parcel
Met onze verzendservice verstuur je naar meer dan 200 landen! Je pakket weegt maximaal 20 kg en is niet groter dan 80x50x35 cm. Maak online je pakketlabelaan, print het uit, plak het op je pakket en geef het af bij een DHL ServicePoint.


DIRECT VERSTUREN
Verstuur vanaf € 5,- binnen Nederland
Verstuur je pakket naar een DHL ServicePoint of naar de ontvanger thuis en volg het met track & trace. Geef je jouw pakketten op werkdagen voor 16.00 uur af? Dan bezorgen wij het in de meeste gevallen de volgende dag.

Verstuur vanaf € 7,- internationaal
Verstuur je pakket al vanaf € 7,- naar meer dan 200 landen en volg het met track & trace*. Is het land waar je naartoe verstuurt douaneplichtig? Dan helpt de verzendservice je om het douaneformulier in orde te maken. In het tarievenoverzicht vind je alle prijzen op een rij.
*Een brievenbuspakket naar het buitenland bevat geen track & trace.

Account aanmaken
Verstuur je regelmatig pakketten of wil je er meer tegelijk versturen en betalen? Registreer je – in stap 2 bij het aanmaken van je pakketlabel – en wij onthouden je gegevens en belangrijkste adressen. Je kan ook adressen importeren. Raadpleeg de handleiding en gebruik het importtemplate.