Boekjes printen in Vianen

Print en Inkstation Vianen print tal van verschillende boekjes. Denk hierbij aan programmaboekjes, liturgieën, receptenboekjes, cursusmateriaal, jaarverslagen en meer. Hier helpen wij u graag mee verder.

Enkele mogelijkheden zijn:
– A-4 & A-5 formaat
– Mat & glanzend
– Zwart-wit of kleur
– ‘Rug’ naar keuze i.v.m. nette afwerking
– Ontwerp in overleg

Wij denken mee op het gebied van een perfecte afwerking, een representatief eindresultaat, de papierkeuze en meer. Mail ons, bel ons of kom langs in de winkel!

Belangrijk bij boekjes laten printen:

Kies de juiste kaft:
De keuze van de kaft is belangrijk, omdat dit de eerste aanblik van uw boekje is. We kunnen bijvoorbeeld de kaft dikker maken dan het binnenwerk en u helpen in de keuze voor mat of glanzend.

Kies het juiste aantal pagina’s:
Om iedere pagina gevuld te hebben dient ieder boekje te bestaan uit het veelvoud van 4. We snappen dat dit ingewikkeld kan klinken. Wij leggen dit graag aan u uit.

Kies het juiste formaat:
Wilt u het boekje in A-5 laten printen? Zorg er dan voor dat het bestand niet opgemaakt is in A-4. Dit zorgt er voor dat de letters kleiner worden dan verwacht.

Houd rekening met de toepassing:
Ieder boekje heeft een andere functie. Is het puur informatief, is het om aantekeningen te maken of voor bijvoorbeeld een bruiloft of uitvaart? Wij adviseren u graag bij uw keuze.

Papierkeuze:
Hier zijn veel mogelijkheden in. Denk aan kleur (wit, off-white of gekleurd), papierdikte, mat of glanzend en meer.

Wilt u boekjes laten printen of advies inwinnen? Mail ons, bel ons of kom langs bij Print en Inkstation Vianen.