UPS logo

Wat is een UPS Access Point™?
UPS Access Points™ zijn handige plaatsen – lokale bedrijven die een gemakkelijke manier voor het afgeven en ophalen van pakketten bieden. Landelijk bieden meer dan 825 UPS Access Points™, die ’s avonds en in het weekend open zijn, consumenten een grotere flexibiliteit bij het ophalen en afgeven van pakketten om door UPS vervoerd te worden.

Om uw pakket op te halen moet u een door de overheid uitgegeven identiteitsbewijs met foto of een identiteitsbewijs met foto en energierekening presenteren.

Aangeboden diensten
Van een UPS Access Point™ tot aan de deur
Heeft u geen tijd om te wachten totdat uw pakket wordt opgehaald? Geef uw pakket gewoon af op een plaatselijk UPS Access Point™, en een UPS-chauffeur haalt het daar op en levert het af op het adres van de ontvanger. Bij gebruik van de UPS Access Points™ om uw pakketten af te geven, bespaart u €2,48 vergeleken met een deur tot deur service.

UPS Access Point™ naar UPS Access Point™
Geef uw pakket af op een plaatselijk UPS Access Point™. Een UPS-chauffeur haalt het op en levert het af op het plaatselijk UPS Access Point™ van uw ontvanger, alwaar het pakket opgehaald kan worden wanneer dat het beste uitkomt. Bij gebruik van de UPS Access Point-locaties, zowel voor een pakket afgifte als levering, bespaart u minstens 5€, vergeleken met een deur-tot-deur service.

*UPS Access Points™ zijn momenteel beschikbaar in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Spanje, en Polen.

Wat voor soort pakketten kan een consument ophalen of afleveren bij een UPS Access Point™?
Pakketten gelijk aan of kleiner dan 20kg zijn toegestaan.
Pakketten gelijk aan of kleiner dan 80cm in lengte zijn toegestaan.
Pakketten met een aangegeven waarde groter dan €3.000, zijn niet toegestaan.
Totale grootte mag niet groter zijn dan 330cm in lengte plus omvang (2xbreedte + 2xhoogte).
Voeg voor internationale pakketten alstublieft een commerciële factuur toe.

Voor vragen of traceren van uw UPS pakket  kunt u contact opnemen met UPS op nummer 020-5040500