Sleutelservice

U hoeft amper te wachten

Een sleutel laten bijmaken?

Wie een sleutel wil laten bijmaken of een sleutel kwijt is, kan bij Print- en Inkstation Vianen aankloppen. Ons team is gespecialiseerd in AXA-sleutels, voornamelijk voor fietsen. Aangezien we maar liefst 95 % van de sleutels kunnen namaken, hoeft u slechts twee minuten te wachten. Minder frequente modellen kunnen we voor u bestellen.

Naast AXA-sleutels leggen we ons toe op certificaatsleutels. Dat zijn sleutels die op specifieke deuren van een appartementencomplex passen (bv. toegangsdeur of fietsenstalling). Als u er zo eentje wilt laten bijmaken, dient u uw certificaat of pasje en uw huidige sleutel aan ons te laten zien. Zo blijft het SKG-driesterrenkeurmerk behouden, waardoor wij u extra zwaar inbraakwerende producten kunnen beloven.

Extra inlichtingen inwinnen of een sleutel laten bijmaken? Loop dan zeker eens binnen in onze winkel. Ons team staat u graag persoonlijk te woord en zoekt de beste oplossing voor uw situatie. Goed om te weten, is dat we al onze sleutels bijmaken met behulp van de JMA-codesleutelmachine.